MENÜ

Általános szerződési feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a dentalmode.hu web áruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. 

A Web áruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot:

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta letöltéséért kattintson ide!

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: DentalMode Kft. 
Cégjegyzékszám: 15-09-896720
Adószám: 11245748-2-41
Székhely: 1037 Budapest, Bécsi út 314/C
Üzlet: 4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 54/C
Ügyvezető: Makai Attila
Telefonszám: 06-20-9464-350
Email: info@dentalmode.hu

Megvásárolható termékek

Termékeink fogászati- kis és nagy gépek, berendezések, eszközök és kiegészítőik. Web áruházunkban böngészve pontos információt talál termékeink részletes adatlapjára kattintva. 

A megjelenített termékeket on-line (elektronikus) vagy telefonos megrendeléssel lehet rendelni. Megrendelés esetén a termékeket házhoz szállítjuk, vagy személyesen átvehetők, Nyíregyházi üzletünkben a Szegfű u. 54/C., illetve a 1037 Budapest, Bécsi út 314/C alatti címen.

A termékekre vonatkozó megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját (lásd később). Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. 

Személyi adatok védelme

Megrendelés esetén szükségünk lesz az Ön adataira. Ezek az adatok szükségesek a számla kitöltéséhez, valamint az áru postázásához. a Vásárlók adatait kizárólag a saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. Az eladó fél nem vállal semminemű felelősséget a hibásan vagy hiányosan megadott adatokból keletkező problémákért, főleg ha nem tüntetett fel érvényes telefonszámot, melyen elérjük Önt. Dentalmode Kft. a www.dentalmode.hu web áruház tulajdonosa és üzemeltetője kijelenti, hogy a rendszerünkbe regisztrált összes személyes adatot szigorúan bizalmasan és törvény szerint kezeljük. Adatait semmilyen körülmények nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek sem más személyeknek. Ezen feltétel alól kivétel a szállító vagy kézbesítő cég. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről és az adatokkal az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járnak el.


Széchenyi Terv Plusz EU